Výročná správa 2016 – naša pomoc má zmysel

1. Chceš vedieť, kde, ako a prečo sme minulý rok pomáhali a aké sme dosiahli výsledky? Prečítaj si našu čerstvú Výročnú správu 2016:

Výročná správa 2016 – ADRA Slovensko – klikni sem alebo na obrázok

ADRA Slovensko už takmer 25 rokov pomáha ľuďom v núdzi a mení ich životy k lepšiemu na Slovensku aj v rozvojových krajinách. V roku 2016 sme vyslali do sveta 11 dobrovoľníkov a ďalších 50 sme zapojili do pomoci. Takmer 200 ľudí sme vyškolili na Ukrajine a 522 farmárom v Keni sme dali šancu na nový život. Vyše 800 ľudí v Moldavsku sme pripojili na čističky vody, staráme sa o teplé jedlo pre 50 bezdomovcov na Východnom Slovensku, pomáhame 100 ľuďom s medzinárodnou ochranou na Západnom Slovensku. Náš dobrovoľník Samuel získal titul Dobrovoľník roka SlovakAid 2016 a prezident Andrej Kiska pozval na pracovnú cestu do Kene nášho riaditeľa Daniela Kabu, aby sa o našich projektoch dozvedel viac.

Pozri si teraz našu Výročnú správu 2016 a presvedč sa o tom, že naša práca má zmysel.
Ďakujeme, že pomáhaš s nami – veľmi si ceníme tvoju pomoc a podporu. Bez ľudí ako si ty by to nešlo!

2. A keď si už tu, pozri sa, čo všetko sa nám podarilo v roku 2015:

Výročná správa 2015 – ADRA Slovensko

3. Alebo sa teraz staň naším pravidelným darcom jednoducho online:

>>>adra.darujme.sk<<<

ĎAKUJEME.